Bordeline Country Festival | 9 juli 2022

Mede door het grote succes van Borderline Outdoor 2018 en 2019, zou er een vervolg komen in 2020. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten, maar we zijn enorm blij dat we Borderline 2022 Outdoor kunnen presenteren op onze unieke locatie, Grand Café Borg Nienoord te Leek. Het terrein is vanaf 13.00 uur geopend, aanvang festival is 14.00 uur.

Ramblin Boots, een country band die in hun korte bestaan twee awards in de wacht sleepte als beste nieuwe en akoestische country band, feel the passion for country Music is hun lijfspreuk Ramblin’ Boots brengt country tot het juiste niveau. Het niveau dat country muziek verdient. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks komt de country muziek echt tot leven. Veelzijdigheid staat voorop, zowel in muziek als in samenstelling, zodat op ieder country-evenement de juiste setlist tevoorschijn te halen is en muzikaal bij gedragen kan worden aan de juiste sfeer.

Ted & Helen, een zang duo, 25 Jaar geleden hebben Ted en Helen elkaar ontmoet en besloten om als duo te gaan optreden. Met Helen’s hoge, en Ted zijn donkere stem, is het een unieke combinatie. De presentatie, die erg los is en niet zonder humor, maakt dat het voor iedereen gezellig en leuk is om naar te kijken en…. te luisteren. Ze zijn ongekend populair bij hun fans en de linedancers hebben dit duo uitgeroepen als het beste wat Nederland te bieden heeft op line dance gebied. Bovendien zijn ze bezig met een afscheid tournee, temeer een reden aanwezig te zijn.

Billy Bray Band, een nieuwe band met een verassende sound. Billy Bray staat nu al bekend om hun energieke optredens. Ze spelen zowel traditionele als een unieke combinatie van pop en Souhern rock elementen en af en toe een knipoog naar de meer traditionele country. De mix en de afwisseling tussen zanger en zangeres maken dat de Billy Bray Band een unieke plek in de Nederlandse country scene gaan innemen.

Last but not least Sandra Vanreys, de leading country lady al sinds vele vele jaren. Goede wijn behoeft geen krans, deze Achterhoekse zangeres weet altijd haar publiek te boeien. 8 maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Maar is ook in de USA een graag geziene zangeres. Tevens is Sandra betitelt tot millennium country zangeres van Nederland. Een unieke prestatie!
Kortom, houdt 9 juli 2022 vrij en bestel je tickets via www.vanplan.nl  of koop je kaarten bij Grand Café Borg Nienoord of Sportcentrum Leek. De entree is €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de kassa. Alleen al de unieke locatie, De Borg Nienoord staat garant voor een schitterende dag.

Time Table

  • 13.30 uur tot 14.00 uur DJ Herman

  • 14.00 uur tot 14.45 uur Sandra Vanreys

  • 15.00 uur tot 15.45 uur Ramblin Boots

  • 15.45 uur tot 16.30 uur Ted & Hellen

  • 16.45 uur tot 17.30 uur Billy Bray Band

  • 17.45 uur tot 18.30 uur Dick van Altena

  • 18.45 uur tot 19.30 uur Ramblin Boots

  • 19.45 uur tot 20.30 uur Ted & Hellen

  • 20.45 uur tot 21.30 uur Billy Bray Band

Borderline Country Festival 2022