Welkom     |      Grand Café     |      Onze kaart     |      Arrangementen     |      Kastelen arrangement     |      Agenda     
Trouwen op Nienoord     |      Contact     |      Links     
 

Kastelen arrangement

Geef uw feest of evenement op een exclusieve locatie, Borg Nienoord te Leek.

Wij bieden diverse activiteiten voor bedrijfsfeesten, teambuilding, evenementen etc.

Kijk hieronder voor de diverse arrangementen.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: info@grandcafe-borgnienoord.nl
of telefonisch via 0594-726 005
Ik hou van Holland
Wie heeft de beste samengestelde groep bestaande uit kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis en behendigheid in je groepssamenstelling van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende ronden die gekoppeld zijn aan verschillende opdrachten is er een hoop diversiteit en kun je elk team lid met zijn of haar specifieke kwaliteiten nodig hebben. Echter gaat het bij het spel om het plezier, maar wanneer de laatste ronden naderen is de spanning vaak om te snijden.
  Tarieven
10 personen €19,99 p.p.
Bij meer dan 10 personen elke persoon extra €14,99
 
 


Jongens tegen de meisjes
Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Chantal Jansen. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?
  Tarieven
10 personen €19,99 p.p.
Bij meer dan 10 personen elke persoon extra €14,99
 


Discgolf
Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken.
  Tarieven
10 personen €19,99 p.p.
Bij meer dan 10 personen elke persoon extra €14,99
 


City Games
Wie is de spelletjes magnaat van de groep? City games is een fantastisch spel om te spelen ook al houd je niet van bord of computer spelen. Hierbij is strategie en samenwerking een must om het spel te kunnen winnen. Met de verschillende soorten spelen speel je in real life het spel buiten op straat. Dit spel is geschikt voor jong en oud. Voor diverse leeftijden zijn er verschillende spelen beschikbaar.
  Tarieven
10 personen €19,99 p.p.
Bij meer dan 10 personen elke persoon extra €14,99
 


Lasergamen
Wie heeft de beste hand oog coördinatie en is ook nog eens behendig? Lasergamen is een fantastische activiteit waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd weer volledig naar boven komt. Echter kun je met deze activiteit alles eerlijk meten en uiteindelijk zien, wie en hoe vaak je iemand geraakt hebt. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.
  Tarieven
14 personen €39,99 p.p.
Bij meer dan 14 personen elke persoon extra €19,99
 


 
Nieuw! Royal Kasteel arrangement.

Wij bieden de unieke gelegenheid om samen met jouw gezin, vriendinnen, collega´s of familie een dagdeel als Royals door te brengen op Landgoed Nienoord.

Deze dag beleef je zowel intensief samen als persoonlijke aandacht en tijd voor iedere make-over.
Lees verder...


 


Ik hou van Holland

De jongens tegen de meisjes

Discgolf

City games

Bubbelvoetbal

Lasergamen
 


Festivals / evenementen door ons georganiseerd:

              Grand Cafe Borg Nienoord
Grand Café Borg Nienoord   Nienoord 1 | 9351 AC Leek | T. 0594 726 005 | bgg. 0594 512 040 colofon